• image
  • image
  • image

Overdracht groen- en grondrecycling

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Gebrs. van Vijfeijken en Van Iersel. Met ingang van 3 april 2018 draagt Gebrs. van Vijfeijken de groen- en grondrecycling over aan Van Iersel. Gebrs. van Vijfeijken heeft er voor gekozen om zich meer te gaan focussen op de andere takken van het familiebedrijf zoals cultuurtechniek en grond-, weg- en waterwerken.

Gebrs. van Vijfeijken is er van overtuigd dat Van Iersel ook uw vertrouwde partner in o.a. groenrecycling en compostproducten zal worden. Van Iersel is dan ook verheugd om Gebrs. van Vijfeijken groen- en grondrecycling onder haar hoede te kunnen nemen samen met de u welbekende medewerkers.

Van Iersel wil als solide familiebedrijf haar unieke (kennis-)positie in de markt verder uitbouwen. Met de exploitatie van de composteerinrichting in Deurne heeft Van Iersel een vierde locatie naast Biezenmortel, Gilze en Ravenstein en hiermee een nog bredere spreiding. Zo kunnen zij haar bestaande klanten en ook u nog beter van dienst zijn.

Voor u als bestaande klanten van Gebrs. van Vijfeijken zal er de komende tijd niets wijzigen. Het groenafval zal voorlopig onder gelijkblijvende condities geaccepteerd worden. De locatie gaat Van Iersel Deurne BV heten. Mocht u verder nog vragen hierover hebben dan kunt u een mailtje sturen naar info@van-iersel.eu of via 0411-648100. Zij helpen u hiermee graag.

Gebrs. van Vijfeijken dankt u voor de jarenlange samenwerking en wensen u een vruchtbare samenwerking toe met Van Iersel.

Met vriendelijke groet,
namens de directie van Gebrs. van Vijfeijken
Harrie en Jan van Vijfeijken
En namens de directie van Van Iersel Deurne BV
Edwin van Iersel, Bram van Iersel en Mark van Iersel